Bedtextiel

6
Yes
None
1
50
/bedtextiel/
Thumbnail
Filter
Clear All

Categories:

Sub-Categories:

x
Sylvana hoofdkussens
Sylvana hoofdkussens Image
Het complete gamma Sylvana hoofdkussens vind je bij ons aan de beste prijs !  
Doorgroei hoofdkussen
Doorgroei hoofdkussen Image
Het meegroeikussen is voor kinderen vanaf 2 jaar bestaat uit een basis kussen en een binnenkussen. Het binnenkussen is voor de allerkleinsten en naar mate ze ouder worden kun je de dikte aanpassen door de 2 kussens te combineren.
– tijk: 100% katoen
– vulling: polyester vezel
– wasbaar op 60 graden
– anti-allergisch
Hoofdkussen latex 60/60
Hoofdkussen memo
Hoofdkussen microvezel
Hoofdkussen Platinum
Hoofdkussen Platinum Image
Medgel-kussens zijn de nieuwe medische kussens die goede ondersteuning, comfort en een verkoelend effect bieden. Het Memory Foam is een uniek therapeutisch materiaal dat de druk verlicht en pijn en ongemak vermindert door zich aan te passen aan de vorm van uw hoofd en nek. Ze hebben een unieke combinatie van Memory Foam en het koelgelgedeelte aan de bovenzijde van het kussen. Het koele gedeelte zorgt voor een direct afkoeling en absorbeert tegelijkertijd de warmte. Het helpt je om je de hele nacht koel te houden, wat leidt tot een betere nachtrust. Medgel-kussens zijn een unieke combinatie van 3D-gaas-technologie en de verkoelende eigenschappen van de COOLMAX-stof. Het 3D-gaas is bijna 100% luchtdoorlatend en zorgt dus voor een gemakkelijke doorgang van vocht en transpiratie, terwijl de COOLMAX-stof helpt om de warmte te verminderen en een koel gevoel te geven.
Exellence kussen
Exellence kussen Image
Het exellence kussen is een anti-allergisch kussen die kan bijgevuld worden met synthetisch vezel bolletjes.
  • Wasbaar op 60°c
  • afmeting: 60/60 cm
*buiten maten zijn ook mogelijk.
Sylvana hoofdkussens Image
Sylvana hoofdkussens
Het complete gamma Sylvana hoofdkussens vind je bij ons aan de beste prijs !  
Doorgroei hoofdkussen Image
Doorgroei hoofdkussen
Het meegroeikussen is voor kinderen vanaf 2 jaar bestaat uit een basis kussen en een binnenkussen. Het binnenkussen is voor de allerkleinsten en naar mate ze ouder worden kun je de dikte aanpassen door de 2 kussens te combineren…. Read More
Hoofdkussen Platinum Image
Hoofdkussen Platinum
Medgel-kussens zijn de nieuwe medische kussens die goede ondersteuning, comfort en een verkoelend effect bieden. Het Memory Foam is een uniek therapeutisch materiaal dat de druk verlicht en pijn en ongemak vermindert door zich aan te passe… Read More
Exellence kussen Image
Exellence kussen
Het exellence kussen is een anti-allergisch kussen die kan bijgevuld worden met synthetisch vezel bolletjes. Wasbaar op 60°c afmeting: 60/60 cm *buiten maten zijn ook mogelijk.